çanakkale prefabrik ev modelleri Secrets

Wiki Article

Prefabrik evler ise daha çOkay fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Bunun yanı sıra ruhsat başvurusu ve evin kurulumunun gerçekleşeceği alana uygulanacak standart işlemlerde de destek hizmeti sunulabiliyor. Böylelikle sizin için en önemli nokta hayal ettiğiniz kadar güzel bir ev modelini tercih etmek oluyor.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda eight.

Biz firma olarak birçok müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çAlright az olmasını bir sorun diyoruz ve birçok müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Montajı yapacak ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yemeğe kadar hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri de zemin betonudur. Biz firma olarak zemin betonu işlemini müşterimize bırakıyoruz. çanakkale prefabrik ev Siz eğer anahtar teslim prefabrik ev yapacak firmayla anlaşıyorsanız prefabrik ev modelleri yapmanız gereken işlem yapı ile zemin betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Aksi halde beton zeminden suyu çekmeye başlarsa eviniz ciddi anlamda zarar görebilir. Bu noktada profesyonel insanların zemin betonu attırmak bu noktada oldukça önemlidir.

Ayrıca bunun bir diğer önemli artworkısı da villa gibi müstakil bir evde yaşama olanağıdır. Tek katlı ya da çOkay katlı projeler olduğundan dolayı evin tüm niteliklerini tercihlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Balkonu, bahçesi, verandası olan bir konutta yaşayarak mecbur prefabrik ev modelleri kaldığınız değil, tercih ettiğiniz bir evde yaşamaya hemen başlayabiliyorsunuz.

Contemporary fabrika üretimi ve saha işçiliklerini ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle hazır ev en doğru tercih. Modern tesislerde teknolojik üretim, uzmanlarca kurulum avantajı ile bu evler toplumda hazır evler advertisementıyla isimlendiriliyor.

Prefabrik evinizin çanakkale prefabrik firma tarafından kurulumu sonrası şap işlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması edirne prefabrik ev modelleri ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Report this wiki page